INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE


RUMB A EUROPA: QUALITAT I INNOVACIÓ EDUCATIVA.
EL NOSTRE K101-ERASMUS+ 
L’IES Berenguer d’Anoia posa proa a la  internacionalització mitjançant el K101, acció clau 1, dins els projectes d’Erasmus+ que promou la mobilitat del personal docent amb finalitats educatives. Aquest projecte, Rumb a Europa :Qualitat i Innovació Educativa, elaborat pel centre i seleccionat dins les activitats d’acció clau 1 de Mobilitat del personal docen està finançat per la Comunitat Econòmica Europea i té una dotació  de 12. 723 euros. En total, sis professors de diferents departament i de l’equip directiu  viatjaran, durant el curs 2018-19, a diferents punts d’Europa amb les següents activitats de formació i desenvolupament professional: 
1) Millorar els projectes d’intercanvi de professors i alumnes que es fan al centre. 
2) Fer un jobshadowing en el the Environmental Education Centre of Eleftherio  Kordelio & Vertiskos, Thesaloniki,  a Grecia. 
3) Curs sobre Digitalització I Tecnologies en l’educació, en el Regne Unit. 
4) Curs sobre el mètode CLIL, a Irlanda. 
5) Curs sobre Gamificació como eina educativa a l’aula,a Irlanda. 
6) Visió Holística del Drama en l’educació, a Austria. 
7) Curs sobre el Métode Boal i la seva aplicació en l’ educació, a Croàcia. 
Amb aquesta formació es recullen les inquietuds del professorat de l’IES Berenguer d’Anoia per la internacionalització, la innovació i la millora de la qualitat educativa.
Totes aquestes iniciatives es reflectiran en el Projecte de Desenvolupament Europeu, on es recullen les necessitats de l’ institut en termes de millora de la qualitat i de la seva internacionalització; la gestió i organització, competències del personal educatiu, materials o eines d’ensenyament, competències linguístiques, desenvolupament curricular, dimensió europea, etc... a més d’un Pla d’activitats per escometre  les necessitats detectades.



        JORNADA DE INFORMACIÓN SOBRE EL KA101 EN LOGROÑO